ДЪРЖАВАТА е най-голямата, опасна и жестока за всеки българин ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ТОВА е ПРОБЛЕМЪТ на БЪЛГАРИЯ, а не слугата изпълнител Делян, Хасан и… И виновен за модела е БАНДИТА В социализма ЧАСТНИК означаваше БОГАТ, днес ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК

Държавата е най-голямата, опасна и жестока за всеки българин организирана престъпна група. Това е проблемът на България, а не слугата изпълнител Делян, Хасан и Стоян. И виновен за модела е Бандита. Той Бандита има много


имена. На местно ниво особено в малките общини името е едно, защото там партиите нямат значение. От всички партии са от един отбор – ОПГ.
В по-големите градове има концентрация на властта в една или две партии, които си бъркат в гащите. Но навсякъде държавата и нейните чиновници и са най-големият враг на българина. Враг номер едно.
В социализма частник означаваше богат. Днес да си богат означава да си държавен чиновник. Затова през 2017 г чуждите инвестиции са 600-700 процента по-малко от бума през 2005-2006.
Днес всеки иска да е на държавна заплата, защото

там е далаверата, защото става активна част в машината организирана престъпна група – държавата, която е най-големият работодател в държавата.
Анормален живот е това и ти си анормален, защото живееш в тази държава.

Подобни новини

Оставете коментар