СКАНДАЛ, шефът на парламента: ЗАБРАНЯВАМ от трибуната на парламента да се споменава името на президента РАДЕВ. КУМОВЕТЕ на БАНДИТА са ПАШАТА, МАДЖО и …

Скандал, председателят на парламента Главчев преди минути обяви по време на заседанието:


Забранявам от трибуната на парламента да се споменава името на президента Радев. Скандалът е по повод приемане на доклад за закупуването на самолети. Обясниха му, че това не може да стане никоя точка от правилника. Бойчев излезе и прочете стенограмата на комисията от която става ясно, че министрите на Борисов 2 са подписали документа за закупуване и обяви, че този доклад има една единствена цел – да унизи президента Радев.
Главчев отне думата на няколко души, даже обиди един от тях с думите – Отпред И Отзад, но не каза, кой му спусна заповедта да отнема думата, когато се споменава името Радев. А то е ясно кой.
Кумовете на Бандита са Пашата, Маджо и

Сретен Йосич. Те не са ходили с погача при Бандита, а са били негови съдружници в подземния свят.
За Йосич сайтът Гласове написа през 2015 г, че Бандита е станал главен секретар и генерал с парите на сръбския наркобос.
Влизането му в МВР е струвало 400 000 долара“, твърди един от съдените по делото „Килърите” – Васил Костов-Кеца.
„Думите към Сретен Йосич на хора от СИК бяха: „Имаме едно момче, ще го направим някакъв в полицията, да слуша”. За поста му тогава лобираха хора от групировката СИК“, разказа Костов.
Той заяви, че по времето на Бандита като главен секретар на МВР контрабандните канали са работели на пълни обороти, защото ги оглавявали негови хора.
„Той чрез доверени лица контролираше контрабандните канали за цигари и дрога по времето, когато бе главен секретар на МВР, а Румен Николов-Пашата беше редовен

гост в къщата му в Банкя.

Подобни новини

Оставете коментар