НИЩО НОВО! ТРАВЕСТИТЪТ АНТОН просто напомни, че ГРОБАРИТЕ са ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА! Антон е забравил, че е правен от КОМУНИСТИЧЕСКА СПЕРМА, защото баща му….

Нищо ново! Травеститът Антон просто доказа, че гробарите са организирана престъпна група. Група организирана от


Бандит, като всички останали са изпълнители. За кой ли път го пиша. Схемата е на мафията. Който не слуша е аут. Разликата е, че парите на тази организирана престъпна група идват от всеки гражданин като рекет през такси, глоби, актове, фишове, данъци и каквото се сетите. За милионен път го казвам, че държавата е най-големият ви враг, смъртен враг от години. Усещате го всеки ден при сблъсъка с държавните чиновници. Тук вие ми говорите и коментирате някакъв Виктор, който е слуга в една телевизия, която пък е слуга на властта от години. С огромно право и задоволство травеститът Антон, който е правен от комунистическа сперма, защото баща му е бил член на БКП му каза право в очите на слугата, че е слуга. Е какво ново има в това. Журналистите се изненадват само когато им напомнят, че са слуги на слугите, които са пък обслужват властта, тоест парите. Изненадата е единствено във факта, че от

немотия и грижи народът забравя, че България се управлява от организирана престъпна група и изведнъж някой джойстик на властта го напомня. Това е.

Подобни новини

Оставете коментар