ПЛЕВНЕЛИЕВ пред в-к 24 часа: Сам съм! РАЗВЕДОХ се! От 1 година не живеем заедно с Юлияна , защото….

Президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев даде ексклузивно интервю пред „24 часа“, в което за първи и последен път говори за брака си. Разкрива, че повече от година живее сам.
– Г-н Плевнелиев, новата първа дама Десислава Радева е


ежедневно под светлината на прожекторите. Докато по време на мандата ви като президент вашата съпруга нито веднъж не застана до вас. Имаше много спекулации около личния ви живот и отношенията ви с нея. Какво се случва сега при вас в личен план?
– Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники. Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда. Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха.
Коментар на https://youcomments.com
Когато единствено слугуваш на бандити един ден оставаш сам. Другият вариант да си сам е, когато си бандит, справка Бандита.
Цялото интервю, което президентът Росен Плевнелиев даде пред

Кристина Кръстева може да прочетете в сайта на 24 часа.

Подобни новини

Оставете коментар