Пак ПИТАМ: КОЙ е по-голям ИЗМАМНИК – БОЙКО от Банкя, КУБРАТ от София или СПАС от Кочериново? Мач ПУЛЕВ – ДЖОШУА няма да има, ИЗМАМЕНИ са хиляди с БИЛЕТИ за самолети, хотели, за… РАЗЛИКАТА между Бойко, Кубрат и Спас е, че….

Пак питам:
Кой е по-голям измамник – Бойко от Банкя, Кубрат от София или Спас от Кочериново? Мач Пулев – Джошуа няма да има. Измамени са хиляди със самолетни билети, хотели, билети за


мача, които стигнаха до 3000 лв. Измамен е целият български народ, който очакваше Пулев да бие и да дари половината от 4,5-милионната си премия на социално слабите. На практика професионалния бокс е една огромна измама. Този мач е част от нея без значение, че няма да се играе. И да беше се играл пак е измама, защото се знае кой трябва да спечели. На 28 октомври Джошуа ще играе с нигериец стана ясно днес.
Разликата между Бойко, Кубрат и Спас по отношение на измамата е, че

при Бойко и Кубрат е законна и в много големи размери, а при Спас е незаконна и в малки размери. Казал е Народът – за милиони няма закони, за кокошка няма прошка.
Днес се навършва 1 година от определението Бай Хуй, което в ефир направи Радан Кънев за Бойко Борисов. И го нарече комунистически диктатор от края на 80-те на миналия век.

Подобни новини

Оставете коментар