Обявиха ДЕСЕН ФРОНТ АНТИ ГЕРБ ДПС изригна: ОСТАВКА на правителството БАНДИТА, вместо да се СНИМА с ТРУПОВЕТЕ както в Хитрино, прави се на МЪЖ, скочи като болонка на ЕРДОГАН

Обявиха десен фронт анти ГЕРБ. Инициатор е


Христо Иванов който обясни събирането на дясното политическо пространство така:
Този модел отказва бъдеще на българите.
Това е едно безкрайно тъпчене в корупцията.
Този модел изяжда свободата на медиите, изяжда свободата на хората, изяжда бъдещето на българите.
Ако си съдия и осъдиш получаваш бонус, Ако държавен чиновник и глобиш, получаваш бонус, ако си полицай и глобиш получваш бонус.
Антикорупционният закон е закон за реформа на прокуратурата. Това е реформата и от Европа ни го казаха за мое учудване много остро – когато говорим с Цазаров всичко е розово, а се сблъскваме с друга реалност.
Всичко което се прави сега е само и само да не се прави реформа на прокуратурата. Прави се един нов хибрид, който ще се използва за бухалка.
Целта на закона на ДПС е да се доограби КТБ, няколко големи фирми, няколко хотела. Самите ДПС бяха тези, които гласуваха за избирането на точно тези синдици на КТБ.
Корените на драмата КТБ са създаването на пирамидата КТБ от самата властта и сега същите тези хора ще доограбят остатъците.
Днес ДПС изригна:
Оставка на правителството. Вън патриотите от властта. Изпратили сме купчина документи до Брюксел какво се случва в България.
В същото време Бандита, който избяга в Босна вместо да се снима с труповете в бургаско, както направи в Хитрино се направи на мъж като отговори на Ердоган, който каза, че Босна е завещана на Турция:

За си спомняме за цар Симеон – къде е бил и кой къде се е криел тогава? От една страна интерес на Турция е да има максимално добри отношения с Европа. Огромният стокооборот, който има Турция с ЕС, е изцяло в интерес на Турция и ние го подпомагаме. Подведем ли се да коментираме подобни изказвания, те няма да дадат възможност да помръднат Балканите изобщо. Това е най-хранителната среда за националисти, ислямисти и всички останали. Това е краят. Това не е европейски начин да общуваш с държавите. Няма по-изгодно за Турция от приятелство с Европа – в икономически и във всякакъв план. Историята е такава. Но преди 13-и, 14-и век на Балканите също има история, също има наследници, които са ходили чак до Цариград. Продуктивно ли е да започнем да си спомняме за цар Симеон къде е бил и кой къде се е криел тогава?

Подобни новини

Оставете коментар