ДЕСИ РАДЕВА на корицата на списание EVA в откровенно ИНТЕРВЮ за целия и живот, СНИМКИ

Десислава Радева, съпругата на президента, корица на EVA за ноември, предизвика във фейсбук лавина от реакции и коментари. В интервюто си за EVA Десислава Радева казва:


„За мен да си свободен означава да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината. Всъщност своята истина.”
И тя на практика, в откровено интервю, доказва, че не спестява истината за себе си, за грешките, които е правила, не спестява своето откровено и честно мнение за всичко онова, с което живеем днес. Как възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от публични изяви в социалните мрежи, каква е била в ученическите си години в Бургас, как е работила като модел, защо е напуснала английската гимназия в последната година на обучението си, как се е запознала със съпруга си…
„Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в

Бургас. Станахме приятели, започна да идва в къщи. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал, винаги съм чувствала, че мога да му имам доверие“, казва тя пред EVA.
И още: разказва за работата си в „Каналето“, за хората, на които се възхищава и вярва, за това как възприема успеха и неуспеха.
„Сега е модерно да се измерва успехът. Имам една много любима мисъл на Чърчил, която обичам да си припомням. Успехът – това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг. Животът е синосуида. Ето ме мен – днес съм съпруга на президента, утре –

съпруга на бившия президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива?“
Цялото интервю с Десислава Радева може да прочетете само в EVA, само през ноември, пише сайтът на списанието.

Подобни новини

Оставете коментар