ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ преди 100 г е ИЗМИСЛЕНА от ЗАПАДА и АМЕРИКА с цел да УНИЩОЖИ изключително БЕДНАТА ФЕОДАЛНА РУСИЯ ФИНАНСИРАНА е от …. И какво става – БУМЕРАНГ, направиха я СВЕТОВНА СИЛА Предаването ИСТОРИЯ БГ: МИЛИОНИ в Украйна са УМРЕЛИ от ГЛАД по време на РЕВОЛЮЦИЯТА, имало е даже ЧОВЕКОЯДСТВО

7 ноември е и по традиция Русия отбелязва годишнина от октомврийската революция, по нов стил на 7 ноември. Октомврийската революция преди точно 100 години е измислена от Запада и Америка с цел да унищожи изключително бедната феодална Русия. Финансирана е отГермания, евреите и милионерите на Америка. В замяна Ленин им дава на концесия нефтените богатства на Русия. В основата на октомврийската революция е земята, която е дадена на селяните. Земята е държавна, но селяните я чувстват като своя и национализацията ражда социализма. Вместо да унищожи Русия Запада я възражда. Ленин умира 1924 г, но мавзолеят му още стои. След Ленин идва Сталин, който със здрава ръка и диктатура дава нов смисъл наоктомврийската революция до март 1953 г, когато умира и наследниците му градят социализма, зрелия такъв и бъдещият комунизъм.
Темата 100 години октомврийска революция бе дискутирана в предаването на БНТ – История БГ. Един от гостите каза:
Милиони са умрели от глад в днешна Украйна по време на Сталин, контролиран глад е било. Стигнало се е даже до човекоядство, от глад. Минималната заплата в Русия в момента е 100 долара, което е по-малко от минималната пенсия в България. Това обаче не пречи Русия да е военна сила номер едно в света. Всичко си има цена.

Подобни новини

Оставете коментар