По 1000 евро КОЛЕДНИ за 1 милион гърци – ПЕНСИОНЕРИ и БЕЗРАБОТНИ! НЕ е ФАЛШИВА НОВИНА, а кореспонденция на Катя Пеева за БНТ! ПАРИТЕ идват от излишъка и са одобрени от Европейската комисия! Това на вниманието на БАНДИТА и гробарите около него, защото ЖЕНА се ОБЕСИ тази вечер в центъра на…

По 1000 евро Коледни за 1 милион гърци – пенсионери и безработни! Не е фалшива новина, а кореспонденция на Катя Пеева за БНТ! Парите идват от излишъка и са одобрени от Европейската комисия! В сравнение с миналата година сумата едвойно по-голяма, но 3 милиона работещи гърци са на прага на бедността. За Коледни добавки гръцкото правителство ще даде 1 млр евро от излишъка. В България беше отчетен излишък от 2,4 млр лева, но според опозицията това е куха цифра, фалшива новина, просто счетоводна гимнастика, затова няма Коледни за българските пенсионери, или ако има ще е ню-ню. От днес обаче заплатите на властта в България скочиха – с 230 лв на Бандита и 180 лв на депутатите, на месец. Заплатата на президента Радев става 6400 лв. Министите ще вземат по 4200 лв, а депутатите си докават до 4000 лв с участие в комисиите. Бандита прибира по 5 бона на месец.
Това на вниманието на Бандита и гробарите около него, защото жена се обеси в центъра на Бургас тази вечер! Тялото на жена виси на въже от капандурата на сграда на ул.”Шейново” в Бургас, пише местен сайт. Три полицейски коли са на ул.”Шейново”. Гледката е покъртителна, разказа свидетел.
Капитализъм е, диктатура на капитала, не сте забравили нали. Едни се къпят в охолство, а други умират от глад и се бесят в центъра на града.

Подобни новини

Оставете коментар