ЕВРЕИНЪТ ПАСИ: КОМУНИСТИТЕ СПАСИХА българските ЕВРЕИ, защото са били на страната на справедливостта ИРИНА БОКОВА беше изпратена като БОГ от ЮНЕСКО, наследник е еврейката …. ВИДЕО

Комунистите спасиха българските евреи, защото са били на страната на справедливостта, призна евреинът Соломон Паси, защото знае, че ако не беше натискът на комунистите върху Църквата и Царя евреите щяха да бъдат изпратени в лагерите. За да се хареса на статуквото обаче Пасито не призна,че ако не беше победата на Червената армия край Сталинград нямаше да има натиск на комунистите и Царя и Църквата шяха да се изпокрият като мишки. Всичко, което каза Пасито:Баба ми казваше Царя ни спаси. Баща ми, леля ми и семейството ми са участници в този процес, те са били интернирани в едно училище в Пловдив и са били стегнали куфарите да ги карат към концлагерите. Разбира се, този въпрос има много лесен отговор – българският народ спаси българските евреи. Обаче този български народ се представлява от множество институции и те са тези, които са имали основната роля. Разбира се, ролята на Димитър Пешев по никакъв начин не може да бъде пренебрегната, напротив – той е лидер на силно политическо движение в тази посока. Ролята на Българската православна църква не може да бъде пренебрегната, тя е решаваща, била е морална опора и стожер за всички тези хора, които са очаквали да бъдат изпратени на заколение. Имало енякаква минимална роля на комунистическата партия по това време, която не е имала влияние, но е била на страната на справедливостта”, коментира Паси.
За комунистката Ирина Бокова Пасито каза, че е присъствал на изпращането и като генерален секретар на ЮНЕСКО и са я изпратили като Бог.
1400 души в зала, 50 души от България, изказващи се от цял свят в продължение на 2 часа, музикални групи от Китай, от Конго, от Мароко, … Резолюция на генералната конференция на ЮНЕСКО, която фиксира какъв е приноса на българския генерален директор. Стотици пъти беше споменато нейното име. Ако бяхме преди 1989 г щях да кажа, че в ЮНЕСКО има култ към личността към Ирина Бокова, но като знам, че тази организация се управлява отАнглия, Германия, Франция, Канада, Холандия и т.н, за култ на личността много трудно се говори. Много интересно кой е наследника на Ирина Бокова, това е млада жена, министър на културата на Франция. Тя е мароканската еврейка Одри Азуле, а нейният баща е съветник и на предишния крал на Мароко и на сегашния. Един човек с голямо влияние в целия свят и в частност в Арабския свят. Той е единственият евреин, който е избиран, не се притеснявайте Хекимян и арменци ще има, той е единствения евреин избран от всички арабски държави на световна позиция. Така, че новото ръководство на ЮНЕСКО …. от едни добри ръце попада в други ръце.
Видеото с Паси

Подобни новини

Оставете коментар