РАЗТЪРСТВАЩА ПЕСЕН на РУСКИ ДЕЦА облечени във ВОЕННИ УНИФОРМИ с обещание към ПУТИН: ЧИЧО ВОВА, ние сме с теб, готови сме да УМРЕМ за РУСИЯ, ако …. СЕВАСТОПОЛ и КРИМ са наши, ще си върнем и АЛЯСКА… За 1 ден в ВИДЕОТО е гледано от над 52 000 души, ето го: В същото време ЦЪРКВАТА в АНГЛИЯ разреши на момченцата да ходят с рокли и на токчета

Разтърсваща песен направиха руски деца – момичета и момчета от 9 до 18 години облечени във военни униформи с обещание към Путин:
Чичо Вова, ние сме с теб, Севастопол и Крим са наши, ще си върнем и Аляска… За 1 ден видеото е гледано от над 52 000 души, ето го:
Ученици от Волгоград възпяха в песен готовността си да умрат за Русия, ако президентът Владимир Путин ги призове за това. В клипа Чичо Вова, в който участва и депутатът от Държавната дума Анна Кувычко, децата пеят за това как цялото човечество е паднало в ръцете на хегемон, че Европейският съюз няма мнение, а в Близкия изток вече 100 години има само беди.
Вдъхновени от примера на Крим, учениците възпяват и надеждата си към Русия да бъдат присъединени и други изначално руски територии, като Аляска например.
В същото време Църквата в Англия разреши на момченцата да ходят с рокли и на токчета.
Нека момчетата носят роклички и обувки на високи токчета, акоискат, заяви Църквата на Англия. Това е едно от новите правила за преподавателите в близо 5000 училища на религиозната институция, където се обучават милиони деца. Според ръководството, наречено „Да ценим всички деца на Господ“, учениците в началните класове „трябва свободно да изследват възможностите какви да бъдат, без осъждане и присмех.“ Главата на Църквата на Англия архиепископ Джъстин Уелби подкрепи правилата. Те бяха приветствани и от организации за правата на хомо-, би-, транссексуалните хора. Консервативни представители на англиканството обаче не са съгласни. Новите указания разпалват отново дебата между защитниците традиционните ценности и търсещите по-либерален подход към въпросите на сексуалната ориентация сред най-малките.

Подобни новини

Оставете коментар