ГОЛЯМ СКАНДАЛ в ПАРЛАМЕНТА, Главчев отне ДУМАТА на НИНОВА, защото… Отстраниха я за едно заседание, КУТЕВ за две, Нинова отказа да напусне, Главчев целия ПОЧЕРВЕНЯ и ….

Голям скандал в парламента. Председателят Главчев отне думата на Нинова, защотоНинова поиска Бойко Борисов да се яви в парламента и каже имената на депутатите, които според него са наркотрафиканти. Нинова цитира Борисов, а Главчев изключи микрофона, защото цитира какво е казал Борисов, а това по еди кой си член е било обида към институциите. Нинова отказа да напусне и Главчев беше заобиколен от останалите депутати на БСП. Най-разгневен беше Антон Кутев, който беше отстранен за 2 заседания. Главчев обясни, на Нинова, че може да я отстрани за 3 заседания, а не само за едно. След като Нинова отказа да напусне трибуната Главчевсе видя в чудо, целият почервеня и обяви 10 минути почивка.
В коридорите на парламента Цветанов каза, че е склонен наказанията да бъдат отменени, защото се нагнетявало напрежение. Но за целта трябва да има искане от Нинова и Кутев за отмяна на наказанието.
Нинова беше категорична пред микрофоните – Това е недопустимо в демократична държава – налаганена цензура в парламента. Отстраниха ме, защото цитирам Бойко Борисов.

Подобни новини

Оставете коментар