БОЙКОТ на ПАРЛАМЕНТА! В залата НЕ ВЛЯЗОХА… ЕУФОРИЯ като след България – Германия 2:1 в САЩ 94, защото КВОРУМЪТ след няколко опита все пак се случи с ….. ГЛАВЧЕВ целия ТРЕПЕРИ, защото….

Бойкот на парламента. В залата не влязохаКапиталистическата партия и партията на турците в България. Еуфория като след България – Германия 2:1 в САЩ 94 настъпи в парламента, защото кворумът след няколко опита все пак се случи със 121 депутати в залата. Осигури го новата коалиция ГРОБ, ПАРИчен фронт и Воля. Главчев целият трепереше докато дупутатите се регистрираха. Накрая той им благодари, че са го спасили за днес и прочете съобщение, че след като е изгледал записа на скандала от вчера наказанието на Антон Кутевсе намалява от 2 на едно заседание, затова квесторите да поканят Кутев в парламента.
Нинова пред микрофоните
Ще искаме среща с посланиците на всички държави от ЕС на която ще представим приоритетите на БСП за България и виждането ни за ЕС. Грубо се нарушават принципите на правовата държава, потъпква се демокрацията и ценностите за свобода на словото. Напускаме до оставката на Главчев и ще участваме в три заседания – гласуването на оставката, обсъждането на бюджета и вотът на недоверие. Ще си платим глобите за отсъствията и никой от БСП няма да присъства на други заседания освен изброените. През останалото време отиваме в районите и започваме разговори с българите.
Марешки пред микрофоните
Ние пък напускаме парламента до оставката като депутат на Иво Христов.
Оставката на Главчев ще бъде гласувана в 9 ч в петък като първа точка в дневния ред на Народното събрание.

Подобни новини

Оставете коментар