БАНДИТА пак ИЗИГРА Капиталистическата партия! Смени КУЦ КОН, с КУЦА МАГАРИЦА като председател на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

Бандита пак изигра Капиталистическата партия! Смени куц кон с куца магарица. Още в 8,05 часа Бандитапристигна в Народното събрание, където не беше стъпвал от месеци. Това означаваше, че е намислил нещо. Със започването на пленарното заседание с точка единствена – Вот на доверие към Главчев, той излезе и обяви, че подава оставка. След 20 минути почивка гробарите предложиха за нов председател Цвета Караянчева, която беше избрана с гласовете на управляващата коалиция. След като се закле Цвета Караянчева доказа, че ще следва политиката на Главчев – на слугинаж на вожда, тъй като каза:
Благодаря на моята парламентарна група за подкрепата. Трибуната на Народното събрание е за да казваме всичко, но не на базата на нападки. Но без личностни искри, но когато тона излиза от рамките трябва някой да потушава тази емоция. И работата на председателя е точно тази. Надявам се да оправдая доверието ви и на добър час на всички.
Първото нещо, което направи Караянчева като шеф на парламента беше да поиска гласуванена 21 ноември, вторник от 14,45 да има извънредно заседание с една единствена точка – обръщение на председателя на европейския парламент Антонио Таяни към Народното събрание.
Биографията на новия председател на Народното събрание
Цвета Караянчева е родена на 25 февруари 1968 година в град Болярово. Завършила е за машинен инженер, а след това е била и на обучение по мениджмънт в Open University в НБУ. Работила е като проектант, а после директор на „Формопласт-Кърджали“.
Цвета Караянчева е основател и областен председател на ГЕРБ в Кърджали. На парламентарните избори през 2009, 2013, 2014 и 2016 г е избрана за народен представител от Кърджали.

Подобни новини

Оставете коментар