ЧЕСТИТО! Само от Лондон ГРИГОР заработи точно 2 549 000 долара! ЧЕСТИТО и за номер 3 в света! ШАМПИОНЪТ: Благодаря ви МАЙКО, ТАТКО и НИКОЛ….

Честито! Само от Лондон Григор Димитров заработи точно 2 549 000 долара, Тоест това са5 милиона лева. Както каза един от коментаторите финала в Лондон парите нямат значение. Важното е да се радваме като българи, нищо, че пред целия мач някой Ганьо се провикваше, когато залата бе в мъртва тишина, а белгиецът Гофен искаше да сервира. Съдията няколко пъти прави забележка на ганьото, но пък това е част от играта. И тук идва въпроса – С нисък интелект ли е всеки, който си е платил не малко пари за да крещи за някой, който ще спечели 10 милиона лева. Общият награден фонд на турнира в Лондон е8 милиона долара. В турнира, който е последен за годината участват 8-те най-добри през годината, затова всяка загуба носи много пари – по 105 000 долара за загубилия. Всяка победа се оценява на 191 000 долара. Участието на полуфинал носи 585 000 долара. Загубилият финала в Лондон ще се утеши с

1 200 000 долара. А Григор ще добави 1500 точки за световната ранглиста, което го праща като като номер 3 в света след Надал и Федерер.

Гофен
Поздравявам Григор Димитров и неговия екип, който свърши чудесна работа. Вярно е, че аз победих Надал и Федерер тази година, но не победих Григор.

Григор Димитров
За мен е чест да играя тук в Лондон. Тези 2 седмици са най-невероятните в живота ми досега. Предполагам ще се видим отново. Благодарности на мама на татко. Благодарности и на моята приятелка Никол, тя играе много мажна роля. Благодаря и на публиката. Българските флагове ме вдъхновяваха.

Подобни новини

Оставете коментар