БАБА ЯГА коментира БАБА ЯГА! ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА: Тази Баба Яга е поне на 35, зле поддържана, с лоша кожа, с отвратителен нос, с отблъскваща…. ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА: Новата 24 – ри годишна МИС България 2017, толерирането на филърите и… МИС БЪЛГАРИЯ 2017: Всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото…

Баба Яга коментира Баба Яга!Коментарите във Фейсбук за новата Мис България 2017, която ще представи държавата в конкурса Мис Вселена.
Журналистът Валерия Велева:Тази Тамара Георгиева била на 24 години и станала Мис България! И сме щели да я пратим да ни представлява на Мис „Планета“!?! Абе, вие луди ли сте? Тази Баба Яга е поне на 35, зле поддържана, с лоша кожа, с отвратителен нос, с отблъскваща усмивка, без никакво обаяние…Вижте до нея какви млади и приятни момичета има…

Депутатът Десислава Атанасова:От радост по успехите на Григор, въпреки Волгин, снощи съм пропуснала избирането на новата 24 – ри годишна МИС България 2017 и не съжалявам!
Изненадват ме критериите на журито и толерирането на филърите и силикона!
П.П.Това е лично мнение и няма нищо общо с ПП ГЕРБ.

Това е Тамара Георгиева от София новата „Мис България”. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност „Керамика и стъкло” с пълно отличие. Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите ѝ. Мечта, която провокира стотици гневни коментари.
„Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което

ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план”, заяви пред Нова телевизия Тамара Георгиева.

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса са били именно социалните медии – „Реалност и илюзии”. И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на Facebook, Twitter, Instagram – във визитката си по време на конкурса, преди да спечели: „Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии”.
След конкурса Тамара има свое обяснение за негативните настроения срещу нея.
„Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия, знае, челицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност”, заявява Тамара.
Въпреки напрежението, негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си „Мис България” с високо вдигната глава. И ще се занимава с благотворителност.

Подобни новини

Оставете коментар