УНИКРЕДИТ БАНК даде МАРТИН ПЕТРОВ на прокуратур… ФУТБОЛИСТЪТ изгуби 3,8 млн лв и БНБ заповяда, ако Петров не е виновен банката…. ХЪРСЕВ: 6 милиарда долара на година в света са ИЗМАМИТЕ с БАНКИТЕ и за 80 процента от тях виновни са… Адвокатът на жертвата ТОДОР БАТКОВ: ….

Уникредит банк даде Мартин Петров на прокуратурата. Футболистът изгуби 3,8 млн лв и БНБ заповяда, ако Петров не е виновен банкатада възстанови сумата. Проверката ще продължи 10 дни. Според финансистът Емил Хърсев обаче 6 милиарда долара на година в света са измамите с банките и за 80 процента от тях виновни са клиентите, а не банките. Това обаче не означавало, че Петров е виновен, защото ако е разписвал документи той е бил подведен да ги подпише и банката трябва да му възстанови загубите.
Подробностите:
– На 18 август 2017 г Мартин Петров сезира Софийска градска прокуратура за източени от банковите му сметка 3,8 млн лева без негово съзнание.
– На същата дата Петров научил, че договорът на личният му банкер Ирина Ч.А. е прекатен още преди 10 месеца. В този период обаче тя продължила да представлява Мартин Петров при неговите банкови операции с много съществената подробност обаче, чеинформацията, която е получаваал Мартин Петров е фалшива.
В сигнала си до прокуратурата Мартин Петров набляга на факта, че банката не го е уведомила за уволнението на служителката. Без знание, съгласие и подпис на бившия футболист са извършени 450 патежни нареждания от 13-те му сметки в банката.
Аферата Мартин Петров бе поета от Тодор Батков като адвокат на футболиста.
Новината обиколи света. Испанският Марка пусна голяма статия за аферата, като припомня престоя му в Атлетико Мадрид в периода 2005 – 2007 г.

Подобни новини

Оставете коментар