МЕТОДИЕВ снове като ЦВЕТАРКА по света с ТВОИТЕ ПАРИ… Днес заведе ЦАРЯ и 5 министри в …., вчера беше в Унгария, оня ден в …. И текат едни МИЛИАРДИ, от КИТАЙ, от НЕБЕТО, а БАЩА на 3 деца му каза в очите: Викат ми ТАТЕ, по-добре навън за 15 евро на час, отколкото в БЪЛГАРИЯ за 15 лв на ден…

Методиев снове като цветарка по света с твоите пари… Днес заведе Царя, който от Бандит от подземния свят го направиполучовек, защото те лъже всеки вече 9-та година, та го заведе при шейховете. С Методиев в Саудитска арабия са и 5-ма министри и един вице. Вчера Бай Ху беше в Унгария, оня ден в Македония. И текат едни милиарди, от Китай, от Небето, а баща на 3 деца му каза в национален ефир:
Викат ми тате, по-добре навън за 15 евро на час, отколкото в България за 15 лв на ден.
Днес сутринта Бандита на заседание на министерски съвет нападна капиталистката Нинова затова, че нейната партия както навремето направила активно мероприятие като извадили павета в София и след това спретнали протест. Капиталистката му отговори, че тя не е член на партията, която обвинява – БКП, и хората от ръководството и не са, а той и всички около него да членове на БКП. И конгресът им от преди 2 дни е бил досущ като от конгресите на БКП.
Най-същественото в тази публикация са думите на бащата за децата му и проучването от днес, чебедните ще стават все по-бедни, а богатите все по-богати и че сега ножицата е 4,5 пъти като съотношението е 20 към 80 процента. Ония 80 процента в които влизаш и ти дебил.

Подобни новини

Оставете коментар