БАНДИТА употреби ЦАРЯ за ФАЛШИВИЯ си СУРАТ, но той Кобура кръчмарски доволен, ще си върне имотите със специален закон КОЛЕДЕН ПОДАРЪК от ГРОБАРИТЕ

Бандита употреби Царя за фалшивия си сурат, но той Кобура кръчмарски доволен, защото ще си върне имотите със специален закон Коледен подарък от гробарите. Боли ги … и двамата за България. Единственото, което постигна Бандита в Саудитска арабия епродажбата на оръжие. Нищо друго. Шейховете нямат интерес от умрял пазар като България, където се произвеждат единствено партийни секретари нео-тоталитаристи верни на Тодор Живков 2017 и партията му БКП. Съветският съюз е заменен от Европейския съюз, а селянинът хитрец Тодор Живков с бандита хитрец. Това е. Останалото са заеми, които ти, твоите деца и внуците ти ще плащат, а на Бандита не му пука. Той и семейството му са осигурени до гроб, освен, акослед години тези, които дойдат на власт не го вкарат в затвора.
Ето ви резултата от любовта Бандита – Кръчмаря
Държавата връща имотите на Симеон Сакскуборгготски със специален закон, съобщава Би Ти Ви.
Делата за тях са спрени до постигане на споразумение. Преди три седмици държавата поиска от Софийския градски съд да спре делата за „царските имоти”.
„След 6 месеца, ако не бъде постигнато извънсъдебно решаване на казуса, делото продължава”, обясни регионалният министър Николай Нанков.
За bTV адвокатите на Сакскобургготски съобщили, че са съгласни
делата да бъдат спрени.
Обект на съдебни спорове са дворецът в Царска Бистрица, 16 хиляди декара гори в Рила и дворецът „Врана”, в който в момента живее Симеон Сакскобургготски.
Връщането на тези имоти ще бъде уредено със специален закон, с какъвто са отнети през 1947 г.
Такова е решението на комисията към Министерството на правосъдието, което ще бъде обявено до края на седмицата според източници на bTV.
Преди 8 години Народното събрание наложи мораториум за ползването на цялото имущество на Царя. Затова Симеон съди държавата в Страсбург.
Преди четири години го попитахме кое очаква да се случи първо – да приключи делото в Страсбург илида бъде приет закон за имотите, припомня Би Ти Ви.
„Ако бях такъв да търгувам с нещата, нямаше да съм тук вече, щях да съм си отишъл в чужбина. Етиката и моралът ми не е да търгувам с влияние, с приятелство или политически”, казал тогава Сакскобургготски.
Имотите, построени на държавна или общинска земя – Кричим, Саръгьол и Ситняково, не могат да бъдат върнати. Споразумение може да се постигне за дворците в Царска Бистрица и Врана, твърди Би Ти Ви.

Подобни новини

Оставете коментар