ГРОБ навърши 11 години! 11 години ГЕНОЦИД – фалираха 11 377 фирми, 89 болници, последната е от днес, тази в… БАНДИТА поздрави СЛУГИТЕ си с това обръщение в профила си …..

ГРОБ навърши 11 години! 11 години Геноцид – фалираха 51 377 фирми, 89 болници, последната е от днес, тази вБелоградчик. Всяка година в България умират около 50 000 души повече в сравнение тези, които се раждат. Отделно България напускат от 200 000 до 300 000 българи. Завинаги. Жените в детеродна възраст са намалели с 530 000. Приръстът на българите е отрицателен, минус 6 на хиляда. Българите вече са 7 100 000, а през 1989 г бяхме 9 милиона. На 12-ия рожден ден на ГРОБ ще бъдем под 7 млн. Само при гробарите изчезнаха 188 български села, в които през 1989 г са живели по най-малко 1000 българи, блеели са най-малко 2000-3000 овце във всяко село. И всичко това беше погребано от ГРОБ. Днес една трета от населението на България е събрано само в 3 града – София, Варна и Пловдив.
Бандита обаче поздрави слугите си с това обръщение в профила сиБлагодаря на всички членове и симпатизанти, които вече 11 години полагате, за да може страната ни да се променя към по-добро. Пожелавам Ви да сте живи и здрави, за да може заедно да продължим да градим европейското бъдеще на България.
Е това европейското бъдеще, цифрите по-горе.

Подобни новини

2 Thoughts to “ГРОБ навърши 11 години! 11 години ГЕНОЦИД – фалираха 11 377 фирми, 89 болници, последната е от днес, тази в… БАНДИТА поздрави СЛУГИТЕ си с това обръщение в профила си …..”

 1. румен стоянов

  За Корупцията…
  .
  Корупцията е злоупотребата с обществена служба, чрез действие или бездействие, за лично облагодетелстване или облагодетелстване на другиго.
  (Крайната точка на корупцията е клептокрацията, при която дори външните претенции за морал/почтеност са изоставени.)
  .
  Безбройни са случаите на повече или по-малко явни неизгодни сделки с обществено имущество, наличието на необясними богатства и тук, като народ и суверен, следва да поискаме…:
  – “Всяка сделка и държавния бюджет след 1989-та година Трябва да се проверят за Обществена/Държавна изгодност, а ако е нарушен общият ни интерес, то защо – поради “глупост” или поради Корупция…?
  .
  Какво казва Конституцията за властта…:
  “Чл. 8. Държавната власт се разделя на законодателна, изпълнителна и съдебна.”
  Преведено през понятието “корупция”, това означава…:
  – Корупцията се разделя на законодателна, изпълнителна и съдебна.
  .
  За да се преборим с корупцията трябва да проверим всяка сделка сключена след 1989-а година и всеки годишен бюджет за Законодателна, Изпълнителна и Съдебна неизгодност/корупция…:
  1. Законодателна корупция…
  – Законите трябва да се проверят за конституционност и защитен обществен/държавен интерес, чрез липса на законодателни условия за Неизгодност/Корупция…
  – Това изискване произтича пак от Конституцията:
  “Чл. 1. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.”
  – Когато се установи, че един закон не отговаря на изискванията за защитен обществен/държавен интерес и създава условия за Корупция, то на вносителите и гласувалите със “за” този закон или законов текст, трябва да се потърси съдебна отговорност за “незащитен държавен/обществен интерес и умишлено създаване на условия за Корупция”.
  2. “Изпълнителска” корупция…
  – За всяка сделка и годишен бюджет проверяваме, дали действията на Изпълнителната власт отговарят на обществения интерес, а ако не – тогава е налице корупция, защото проявите на “глупост” са изключени…
  – Проверяваме дали правозащитните и другите контролни органи, подчинени на Изпълнителната власт, са изпълнили задълженията си ефективно да защитят обществения/държавния интерес и дали са открили прояви на Неизгодност/Корупция…
  Когато има правозащитни действия, но няма осъдени, то проверяваме.
  3. Съдебната власт за “Съдебна” корупция…
  Накрая.
  – Когато в резултат на проверките на сделките, бюджетите или на съответствието на доходи и имущество на всички представители на трите части на властимащите или властимали лища, след 1989-та година, имуществото им с недоказан произход подлежи на разследване за Корупция, а при доказването и носителите на Корупция подлежат на забрана за упражняване на държавна длъжност и конфискация на необяснимото богатство, а при тежките злоупотреби… Затвор…
  .
  Въпроса за борбата с корупцията опира до това…:
  Мнозинството в парламента желае ли да се бори с корупцията и в трите и проявления или не…?
  – Какво мислите…?
  – Политическия морал на парламентарното мнозинство достигнал ли е вече нивото на “клептокрация”, при която дори външните претенции за почтеност (ефективна борба с корупцията) са изоставени?”
  .

  1. YouComments

   Тоест, какво ни казваш в едно изречение.

Оставете коментар