ЛЪСНА ДОГОВОРКАТА между ЦАРЯ и БАНДИТА за царските имоти. ДЪРЖАВАТА се отказа от специален ЗАКОН, ще продължи делата в Страсбург, което означава, че…. Познайте колко пари трябва да платим, всички българи, цели ….

Лъсна договорката между Царя и Бандита за царските имоти. Днес държавата се отказа от специален закон за дворците и ще продължи делата в Страсбург, което означава ченаследникът на германските кръчмари ще осъди България и познате колко пари трябва да му платим всички българи.
Според специалистите по тези дела, става дума за ощоло 20 милиона евро. В ефира на телевизия Он еър бившият царист Минчо Спасов обясни, че казусът е абсолютно същият като с гръцкия крал, който осъди държавата Гърция за 20 милиона лева. Според Минчо и Кобура може да очаква подобна присъда. Парите разбира се ще плати българския народ, а дали ще има комисионна за Бандита и колко ще е тя само двамата си знаят. Сделката обаче есупер и за двете страни. Само за българите не е, но кой ги брои за хора. Народът е добитък, който да бачка за кефа на бандитите, които избира.

Подобни новини

Оставете коментар