СВИНЕТКА пак е в ДАЛАВЕРАТА… Тази, която беше на трибуната на БКП до ТОДОР ЖИВКОВ с пионерска връзка, внучката на… ПОДАРЪЦИ за 1 млн за европредседателството – ХИМИКАЛКИ, ВРАТОВРЪЗКИ, …

Свинетка пак е в далаверата… Помните ли я? Тази, която беше на трибуната на БКП до Тодор Живков с пионерска връзка, внучката на БКП. Подаръци за 1 млн за европредседателството – химикалки, вратовръзки, … ПодробноститеБългария е готова с подаръците за чужденците от делегациите, които ще са у нас за европредседателството.
Какви са подаръците за 1 млн. лв., става ясно от сайта, създаден специално за председателството. А заявката, че ще струват толкова, направи самата Лиляна Павлова, министър на европредседателството.
Появата им на сайта на председателството предизвика бурни реакции, че подаръците за чужденците, са евтини и китайски, а струват 1 млн.лв.
А те са – жълти и сини обикновени китайскихимикалки, които на цена на дребно са между 15-20 ст., папка, тефтерче, бадж, за мъжете – вратовръзки, за жените – шалчета в различни цветове с щампа знака на българското европредседателство.
България е председател на Съвета на Европейския съюз от януари 2018 г., а събитията по време на него ще са в рамките на 6-те месеца, докато страната ни е председател на Съвета на ЕС. По време на тези конференции страната ще бъде посетена отмножество делегации от чужденци и влизайки на конференциите, те ще получат тези дарове.

Подобни новини

Оставете коментар