НОВОТО ГОЛЯМО ОГРАБВАНЕ на НАРОДА е през ЦЕНАТА на ВОДАТА!!! ИВАН ИВАНОВ от ДКЕВР: ЕС ни заповяда за 5 години във ВиК сектора да бъдат вложени 12 млр лева, като от тях потребителите трябва да платят цели … ЦЕНАТА на ВОДАТА скача над 3 лв в цяла БЪЛГАРИЯ от …, а решението ДКЕВР трябва да вземе на…. Омбудсманът МАЯ МАНОЛОВА дава решението на ПРОКУРАТУРАТА! ВАНГА позна ВОДАТА става ЗЛАТО!

Новото голямо ограбване на Народа робски е през цената на водата. Иван Иванов от ДКЕВР в късните новини на БНТ –
ЕС ни заповяда за 5 години във ВиК сектора да бъдат вложени 12 млр лева, като от тях потребителите трябва да платят цели6 млр. Повтарям 6 млр, не милиона, а милиарда. Това съответно означава нови милиарди заеми за ВиК дружествата, тоест за държавата и здрав гръб за българите роби, които трябва да изработят 6-те млр за 5 г, но само за вода. Тя златна тази вода. Ванга позна – водата ще стане злато.
Цената на водата скача над 3 лв в цяла България, увеличението за целта е в 14 окръжни града, а решението ДКЕВР трябва да вземе на15 декември, петък.
Омбудсманът Мая Манолова обяви днес, че дава решението на прокуратурата, ако то бъде прието, а 100 процента е сигурно, че ще бъде прието, защото такава е заповедта на империята за робите и. Тя империята и чиновниците и не се вълнуват дали робите имат пари да платят тази цена.

Подобни новини

Оставете коментар