БОЙКО РАШКОВ: Вярвам, че един ден България ще има ГЛАВЕН ПРОКУРОР, който ще се подчинява само на ЗАКОНА… СПЕЦИАЛНИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СРЕДСТВА по закон се използват само в съда, а не се изпращат от прокуратурата на …. И дава Рашков на водещия публикация за НИНОВА в агенция …

Бойко Рашков в ефира на Нова телевизия:Вярвам, че един ден България ще има главен прокурор, който ще се подчинява само на закона. С това заключение Бойко Рашков – председател на националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства завърши участието си в сутрешния блок преди минути. Преди това в ефир пред глътналия си езика водещ Виктор Николаев Рашков обясни:
Специалните разузнавателни средства по закон се използват само в съда, а не се изпращат от прокуратурата намедии, които манипулират, защото се вадят думи от целия разговор, които се използват целенасочено. Целта оправдава средствата, каза Рашков и подаде на Николаев публикация, която той да оповести и покаже. Камерата показа публикация на агенцията на Прасчо, в която публикация се говори за някакви страшни разкрития в подслушен разговор между Нинова и бизнесменът Красимир Георгиев по скандала Фронтиер.
Рашков обяви пред Николаев, че има 3 много сериозни случая, при които хората, които са подслушвани официално питат, за какво са подслушвани и къде са материалите. По закон записаните разговори се свалят на хартиен носител и могат да се използват единствено и само в съда, ако има дело, а не за бухалка, категоричен е Рашков.
Минути по-късно Рашков беше включен по телефона в студиото на БиТиВи като в ефир нарече прокурора Роман Василевпозор за гилдията и никога няма да седне на една маса с него.
Да не вземеш да кажеш на водещия Хекимян – На колене, обърна се Рашков към Роман Василев, който знаете нарече Николай Цонев – Ти си абсолютен престъпник, на колене … За този случай Цонев осъди България в Страсбург, а парите плати българския народ, а не Роман Василев. Същото важи и за 6-те апартамента, за чиито своеволия като вътрешен министър България плати на потърпевши общо 75 000 евро.

Подобни новини

Оставете коментар