БАНДИТА потъпка и ПАМЕТТА на МАЙКА си заради пустата ВЛАСТ: Със сестра ми ПРОДАДОХМЕ ВСИЧКО къде имахме за да купим на майка ми МОЛЕКУЛА за …. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ: Парламентът изгуби ЧОВЕШКИЯ си ОБРАЗ.. ЧЕСТИТО ви ЗЛАТНА ВОДА да не забравя, ДКЕВР гласува НОВОТО ОГРАБВАНЕ

Бандита потъпка и паметта на майка си заради пустата власт:Със сестра ми продадохме всичко къде имахме за да купим на майка ми молукула за 8000 долара и след 2 седмици майка ми умря.
Аз съм диалогичен човек и съм готов всички молекули, които ги плаща Здравната каса на една трета от държавите в Европейския съюз да ги плащаме и ние. Ще върнем закона в парламента и ще гласуваме тези молекули да ги плащаме и ние.
Бандита излъга за майка си и 8-те хиляди долара, защото тогава нямаше молекули.
Президентът Радев коментира остро решението на парламента за новите лекарства за рака:
Парламентът изгуби човешкия си образ. Решението им е цинично. Посегна се на последното, на надеждата. Нямаше да бъде толкова цинично и брутално, акопредния ден на заседание на министерски съвет се раздадоха 700 млн лева неясно за какво и те изчезнаха, категоричен е Радев.
Честито ви Златна вода да не забравя. ДКЕВР гласува новото ограбване на Народа и направи водата българска златна. В Сахара водата е по-евтина. Цена от около 3 и над 3 лева ще убие не само песнионерите, но и градините им по селата, които ги крепят за живот.

Подобни новини

Оставете коментар