ТЕЛЕВИЗИЯ която уж бори ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ пуска ФАЛШИВИ НОВИНИ: ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ погват ГЛОБИТЕ на КАТ Това, че една новина изглежда ДОСТОВЕРНА в ефира на Нова НЕ ЗНАЧИ, че е ТАКАВА.. Много от ГЛОБИТЕ си изтичат по ДАВНОСТ, защото ….

Телевизията която уж бори фалшивите новини пуска фалшиви новини:
Частни съдебни изпълнители погват глобите на КАТ. Изключително фалшива новина, защототова не е истина. Акцентът преди новините в 16 ч на 11 декември е точно този, което е брутална манипулация, която цели хората да отидат и да си платят глобите, иначе частните съдебни изпълнители ще ги попилеят. Ако чуеш обаче новината ще разбереш, че частните съдебни изпълнители искат да погнат глобите на КАТ, но МВР не дават съгласие, въпреки че министерството на финансите били съгласни.
Това, че една новина изглежда достоверна, не значи, че е такава. Това е слоганът на Нова телевизия, който 100 процента пасва на същата тази телевизия.
По закон държавата трябва да си прибере наложените глоби до2 години, после те падат по давност. Много от глобените шофьори изобщо не отиват да си вземат наказателните постановления, защото знаят, че по закон те трябва да им бъдат връчени от КАТ, но баровците от тази държавно-чиновническа институция им е под достойнството да го правят и на практика половината от глобите въобще не влизат в сила. Просто си изтичат по давност

Подобни новини

Оставете коментар