АНИ ЦОЛОВА в тежка ДЕПРЕСИЯ – водещата е съсипана като БЕЗРАБОТНА, пуши като комин, изостави се като жена, даже и за ЛЕЛКА не става с тези ….

Тотален крах изживява свалената от екран водеща на „Здравей, България” Ани Цолова, която вече трети месец е аут от ефир, видяха фотографите на вестник

„Ретро”. Доскоро едно от най-популярните екранни лица, с днешна дата тя е съсухрена и прилича повече на отчаяна от живота лелка, отколкото на тв звезда. За капак, не влага никакво старание за външния си вид и се мъкне из софийските улици в раздърпани дрехи, без грим и с цигара в уста.
Цолова прекарва дните си в пълна изолация и единственото, което прави, е да пуши, да пуши и пак да пуши. Ангажиментите ѝ са свързани с домакинството и воденето и взимането на сина ѝ Калоян от училище. Очевидно след като е свалена от екран, набързо приятелите и колегите са забравили за нея и че някога е била водеща на „Здравей, България” и сега няма с кого да изпие и едно кафе и тя стои самотна в дома си с детето.
„Никакви новини не знаем за нея, никой в телевизията не говори за нея. Струва ни се много странно, тя беше наша колежка толкова дълго време и изведнъж все едно не съществува. Дори иВиктор, който беше най-близкият ѝ човек, не говори за нея. Не знаем дали поддържат връзка. Откакто я свалиха изненадващо, не сме виждали Ани в телевизията. По всичко личи, че тя наистина е изгонена, иначе нямаме друго обяснение защо още не е тръгнало някакво ново предаване с нея, както обявиха от ръководството”, коментират бивши колеги на водещата.
Всичко това е докарало Цолова до видима и очевидно доста тежка депресия, за да стигне дотам да стои затворена у дома и да ходи чорлава из София. На папарашките кадри само отпреди няколко месеца тя вървеше с високо вдигната глава, винаги добре облечена и с грим. Програмата ѝ беше повече от натоварена, сутрин в телевизията, кратък фитнес, след това отново работа, после се прибираше у дома. Често можеше да бъде видяна навън с нейни приятелки да се забавлява, а и не пропускаше, когато има възможност, да се поглези с приятна почивка извън страната.
С днешна дата обаче Цолова е неузнаваема. Раздърпаните дрехи, рошавата коса и навъсената ѝ физиономия определено нямат нищо общо с визията на тв звезда.
Припомняме, че Цолова бе свалена от екранмалко след като тръгнаха проверки на НАП как точно е купила луксозна къща в „Драгалевци”, какви пари получава и е декларирала и как е плащала данъците си. От медията тогава обясниха, че готвят за нея лайфстайл предаване, което тя щяла да води, защото искала промяна. Очевидно такова предаване поне до момента не е планирано да има, а единствената промяна за бившата екранна половинка на Виктор Николаев е това да се крие в дома си и да пуши почти непрекъснато.

Подобни новини

Оставете коментар