БАЙ ХУ пред Дарик радио: Въпрос – Колко КНИГИ ПРОЧЕТОХТЕ през 2017? НИТО ЕДНА, чета само … Въпрос – В Гърция дадоха по 1000 евро за КОЛЕДА, а вие …, Въпрос – Коя е вашата ДУМАТА на 2017? БСП са виновни за ЦЕНАТА на ВОДАТА… Въпрос – Как се виждате след 25 г? След 25 г ……. Всичко което каза Бай Ху, АУДИО: ……

Бай Ху пред Дарик радио:
Въпрос – Колко книги прочетохте през 2017? Нито една, чета самодирективите на Брюксел, защото постоянно ме заливат. Ако другите четат, колкото мен цена няма да имат.
Въпрос
– В Гърция дадоха от 250 до 900 евро за Коледа, а вие по 40 лева и то не на всички.
– Не случайно Гърция е блокирана цялата от стачка. Брутният вътрешен продукт на Гърция е 3 пъти по-голям от този на България.
300 милиарда е. Те произвеждат 3 пъти повече от нас. Близо 9 млр нашето правителство разплати стари дългове. За каква Гърция и каква Румъния говорите. Ние правим всичко за Народа, а някой да ни казва, че сме изгубили човешкия си образ.
– Започнаха протести за цената на водата.
– Кметовете на БСП са виновни за вдигане цената на водата.
Намерете предложенията им за инвестиции във ВиК сектора.
За най-бедните може да си го позволим безплатна вода. Приходните агенции работят добре, това ще го направим.
Коментар:
Кой ще определи кои са най-бедни, по какъв критерий и по кой закон ще вземете парите на Народа за да ги дадете от едни бедни на други? Колко ще плаща държавата?
– Коя е вашата дума на 2017?
– Мир и Балкани. Положихме много усилия в Македония. Отидохме на паметника на Цар Самуил, после отидохме на техните паметници се поклонихме, аз съм сигурен, че договорът ще бъде ратифициран от македонския парламент.
– Каква грешка направихте през 2017?– Европейските лидери ми викат в Брюксел, естонският премиер – Защо не ни направиш 27 копия и да ни ги раздадеш и да сме и ние така добре информирани като тебе за Европа. А тук защо искат да счупят държавата, защо не направиха вотовете през декември, а през януари.
Кирил Добрев казал, да видела Европа на какви лидери вярвали в България.
– Вашата номинация за политик на годината.
– За мен е Дончев. Аз имам 2 стожера – Цветанов в парламента и Дончев, който ми е основен темел в правителството. Това, което прави Дончев се забелязва не само от мене, но и от партията.
– Въпрос – Как се виждате след 25 г?
– След 25 г няма да съм жив със сигурност, при това напрежение.
За да станеш като 90-годишните е нужен спокоен живот.
Всичко, което каза Бай Ху може да чуете тук

Подобни новини

Оставете коментар