ДЕСИ РАДЕВА заби в земята СИНЪТ на ШОФЬОРА на БКП с откъс от Алиса в СТРАНАТА на ЧУДЕСАТА: ЛУДИЯТ ШАПКАР: Ха, ха, ха и ВИДЕО на музикалната пиеса – 2 крачки от АДА

Президентшата Деси Радева заби в земята синът на шофьора на БКП с откъс от книгата Алиса в страната на чудесата и видео на музикалната пиеса – 2 крачки от Ада. Това бе нейният отговор написан в полунощ във Фейсбук към 6-те апартамента, син на шофьора на БКП, който обвини президента Радев, че трябва повече да чете. Десито написа:ЛУДИЯ ШАПКАР: Ха-ха-ха, избягай от оковите на собствените си шаблони. Мислиш, че извън пределите на надеждата има само развалини? Всъщност само ако се лишиш от последната си надежда, ще можеш да станеш истински свободна. Нищо няма да те държи повече, ще ти е все едно и най-сетне ще получиш възможност да си съсредоточиш мислите върху това, което трябва да правиш, а не върху това какво ще стане сега. Затова, когато умира надеждата знай – всичко едва сега започва и постъпи по друг начин.

АЛИСА: Да постъпя по друг начин по отношение на кое?

ЛУДИЯ ШАПКАР: Няма значение. По отношение на каквото и да било… Към себе си например. Надеждата е следствие от навика — смъртоносна инерция да запазиш старото. Убий надеждата.

До скоро мислех, че истината те прави свободен, докатоприятел не ме подсети за този текст. Истината е следствие. Убийството на надеждата е първоначалният акт.

Трябва да ги препрочитам тия книги, ей!!! Навикът е адски силен заглушител. Дори и на вътрешния ти гласец.

Подобни новини

Оставете коментар