КОМИСИЯ от ГРОБАРИ ще решава кой БОЛЕН от РАК ще получи безплатна МОЛЕКУЛА от ДЪРЖАВАТА, тоест КОЙ да живее и кой да УМРЕ… Това не е фалшива новина, а ПОСЛЕДНИЯТ ГЕНОЦИД обявен от министъра на здравеопазването в националния ефир на…

Комисия от гробари ще решава кой болен от рак ще получи безплатна молекула от държавата, тоест кой да живее и кой да умре. Това не е фалшива новина, а последният геноцид обявен от министъра на здравеопазването в националния ефир наДарик радио.
Специализирана комисия към парламента ще решава кой онкоболен ще живее и кой не. Измамата, ако в една трета от държавите в ЕС молекулите се плащат и в България ще е така, отпада. Тази измама на Бандита отпада. Тоест закона няма да се ремонтира в пленарна зала, защото битката е с Президента, а Бандита не може да губи. Със здравния министър измислиха нова измама.
Създава се специализирана комисия в състав от всички парламентарни групи, която ще решава съдбата на всеки един онкоболен, ако обачесе обърне към комисията за закупуването на това ново лекарство от Здравната каса.
Това е по-добрия вариант от едната трета държави, обясни министърът на здравеопазването. Капиталистическата партия и ДПС няма да изпратят свои представители в тази комисия от гробари.

Подобни новини

Оставете коментар