ДАЛАВЕРИЙ пак се прави на МЪЖ, а е една долнопробна ПОДМЕТКА на БАНДИТА: Пак ни извъртяха! Заедно с ДПС промениха току-що приетия Закон за концесиите по най-подлия начин – чрез… РАВНОСМЕТКАТА е: Слънчев бряг север – МАДЖО, Слънчев бряг юг – ВИС, Несебър юг – ВИС, Поморие централен – братя МАРГИНИ, ….. На ПЕЧЕЛИВШИТЕ – Весела Коледа и честити нови 20 години…..!

Далаверий пак се прави на мъж, а е една долнопробна подметка на Бандита:
Пак ни извъртяха! Заедно с ДПС промениха току-що приетия Закон за концесиите по най-подлия начин – чрез
преходни и заключителни разпоредби на закона за….
Всичко, което написа Далаверий в профила си във Фейсбук:„Пак ни извъртяха! Депутати от ГЕРБ и ДПС промениха току-що приетия Закон за концесиите по най-подлия начин – чрез преходни и заключителни разпоредби на Закона за ограничаване на административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност“, написа частният политик в профила си във Фейсбук.
„Концесиите на плажовете ще се определят отМинистъра на туризма, а не по общия ред, определен от Закона за концесиите. Това означава, че ще продължи по най-непрозрачен начин раздаването за по 20 години (а може и повече) на приближени фирми и групировки. Явно при това ръководство на Министерството, България няма да има съвременен и прозрачно-регламентиран туризъм. Това е поредният саботаж на опитите за въвеждане на нормално управление и реална конкуренция“, обясни недоволството си Далаверий.
„Благодаря на колегите от Обединени патриоти, които се противопоставиха на предложението в пленарна зала. За съжаление,такива са правилата на демокрацията – ДПС+ГЕРБ – 100 „за“ срещу 43 „против“, написа Кабеларката и допълва:

„И така, равносметката е:

Слънчев бряг север – Маджо
Слънчев бряг юг – ВИС
Несебър юг – ВИС
Поморие централен – братя Маргини
Бургас север – братя Маргини
Созопол Харманите – ВИС
Созопол централен – подготвен за братя Маргини
и т.н., и т.н.
Сараите на Доган – плаж Отманли – ДПС
На печелившите – Весела Коледа и честити нови 20 години концесии!“

Подобни новини

Оставете коментар