АНДРЕЙ РАЙЧЕВ: ДОГАН е БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, български политик и никаква РЕЛИГИЯ няма в него. Доган е много нужен на БЪЛГАРИЯ… МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ: ХАПНЕТЕ, ПИЙНЕТЕ ДОБРЕ, че през 2018 г няма да е ЛЕСЕН ЖИВОТА… Всичко, което казаха РАЙЧЕВ и КОНСТАНТИНОВ в ефира на БНТ във ВИДЕО

Андрей Райчев:
Доган е български патриот, български политик и никаква религия няма в него. Доган е много нужен на България…
Михаил Константинов:
Хапнете, пийнете добре, че през 2018 г няма да е лесен живота, защото…
Всичко, което казаха Райчев и Константинов в ефира на БНТ по-долу и във видео.Райчев:
България в момента е рядко добре. Почтисме на максимума на това, което можем. Но това не се дължи на българските работи, а на международната ситуация. Представете си, че от тук духат ветрове и от другата страна духат ветрове и България е между този вихър и е едно много слънчево място. Има обаче един огромен проблем и това екорупцията. Днес разбрах за един чиновник който изхарчил 19 милиона, ей така, хоп и никой не забелязал.
Шо се отнася до ДПС, тази партия иска да си върне генерацията. В момента печели време за да възстанови силата си. На последните избори ДПС има само 275 000. Местан открадна 90-100 хиляди от Доган. В момента обаче Местан е мъртав, защото Борисов го уби с политиката си към Ердоган, който реши, че е по-добре да има по-високата топка от Местан. Ердоган обаче е непредвидим. Той играе като истински Султан, иска да е Ататьорк, който върна Турция на картата. Турция, която беше тръгнала да си отива. Доган каза на Борисов, ченяма да го сваля в обозримо бъдеще. ДПС беше в смъртна опасност. И това, което направи Борисов е власт срещу власт. Но не е като дай ми 10 милиона, на ти 5 милиона. На Доган любимата му поза е 2 отворени врати – и лявата и дясната. Колкото по-отворени са двете врати, толкова по-добре се чувства. Доган ясно каза – това правителство няма да го сваля в обозримо бъдеще.
Всичко, което казаха двамата във видеото
https://bnt1.bnt.bg/bg/a/analizatori-blgariya-e-v-udivitelno-pechelivsho-polozhenie-na-balkanite

Подобни новини

Оставете коментар