БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА е ГУЗНАТА СЪВЕСТ на ЛИЦЕМЕРНИТЕ ПОЛИТИЦИ. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ и той беше внедрен сред ДВУЛИЧИЕТО! Ако е МЪЖ догодина ще я ОТКАЖЕ, защото по света ДАРЯВАТ БОГАТИТЕ, а не БЪРКАТ в ДУШИТЕ на БЕДНИТЕ за едното… И друго, за 10 г събрали 30 млн, а направили ПОРАЗИИ за 300 млн, ами КОМИСИОННАТА за …. СНИМКИ….!

Българската Коледа е гузната съвест на лицемерните политици. Президентът Радев и той беше внедрен сред двуличието. Ако е мъж догодина ще я откаже, защото по света даряват богатите, а не бъркат в душите на бедните за еднотолевче. И друго, за 10 г събрали 30 млн, а направили поразии за 300 млн. Всеки, който седне на това балконче сяда там само, след като даде 5000 лв лични пари. Не през мобилен оператор, а кеш. Това е Коледа.

Ами комисионната за мобилните оператори. За тях няма ли Българска Коледа. Ами ДДС-то за държавата, за държавата няма ли Българска Коледа. Лицемерие на ента спепен. Двучилие на ента степен. Затова богатите българи не пускат смк-и. Не им вярват. Разбират, че всичко е поза, фалшиво. Но бедните нали са човечни, пускат, защото с памук са им бръкнали в душите, разплакали са ги. По света няма Американска Коледа, Германска Коледа, Английска, Канадска Коледа. Имабогаташи, които няколко милиона не ги бъркат и ги дават на когото си искат. Вероятно от сърце, не знам, не съм милионер и не съм дарявал милиони. Може да е с комерсиална цел, но не е насила. Не е изнасилване, в което повтарям беше внедрен и уж различния български президент – Румен Радев. За този няма да говорим, той е ясен.

Подобни новини

Оставете коментар