СКАНДАЛНО НАЗНАЧЕНИЕ за ЕКСПЕРТ в МВР на тази КАЛИНКА разгневи обществото и ПОЧЕРНЕНА МАЙКА депутатка, която изригна: Тази жена ни…. ЛЮБОВНИЦА ли е на …

Скандално назначение за експерт в МВР на тази Калинка разгневи обществото и почернена майка депутат. Любовница ли е нанякого или е заповед отгоре. Знаете тази Калина Крумова беше едно от първите остриета на ПАРИотите.
Обяснението на министърът на вътрешните работи Валентин Радев за Калинката е следното:
Калина ме съветваше и даваше идеи за безопасността на пътя. Казах и, че така не може да дава идеи и да започне работа при мен. Тя отказа, но след няколко месеца размисли и я назначихме.
Почернената депутатка от ГЕРБ, варненката Нели Петрова, чиято дъщеря загина на пешеходна пътека във Варна призова обществото да не вярва на тази жена, да се разграничат от нея. Преди 6 години тази жена ни излъга. Усетихме, чени използва. Не може хора, които търсят място в партиите и постове да го правят на наш гръб. Да трупат точки от мъката ни. Не смятам, че тя е експерт и мястото и не е в МВР като експерт в държавно-обществената комисия за безопасност на движението на пътя.

Подобни новини

Оставете коментар