ЯСНОВИДКА в ефира на Нова телевизия: ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ след май догодина и ….. В края на 2018 ФРАНЦИЯ ще излезе от ЕС! Много от МЛАДИТЕ ще намерят ЛЮБОВТА на живота си, ако обаче излязат …. ВИДЕО:

Ясновидка в ефира на Нова телевизия, предаването Часът на Милен Цветков:
Парламентарни избори след май догодина и ….. В края на 2018 Франция ще излезе от ЕС! Много от младите ще намерят Любовта на живота си, ако обаче излязат …. Подробностите:Илиана Чаушева Гюкчен:

2018 ще бъде по-хубава от 2017, защото 2017 беше рестартът на българите. Рестарт не означава, че веднага ще изкараме пари или нещо друго, а означава, че трябва да се освободим от миналото и да си променим съзнанието. И това при 70 процента от хората се случи.
2018 е година на промените. Балканите ще се състоят. Ще има този съюз, който още 2006 г съм го предсказала. За 2021 съм го предсказала, Балкански съюз ще има. 2018 ще бъде много динамична. В края на годината Франция ще излезе от Европейския съюз. В началото на 2019 ще бъде не разпад, а разпределение на група хора, на група държави, които ще се опитат да сътворят световния мир. Това означава още, че финансовото състояние не само на българите, но и в Европа ще се срине малко. Малко означава, че икономиката на Европа ще спадне. Но пък 2019 е полезна година от това, което ще се случи 2018. За България не ми е удобно да кажа, ноще има избори. Парламентарни избори след месец май. Такава динамика ще има, че всичко, което се случва вчера си е за вчера. Всичко, което се случва днес си е за днес. Толкова ще е динамично.
Младите хора се събудиха, до преди година не можехме да кажем това. Даже не ходеха да гласуват, но сега тези хора се активизираха.
Но вече имат обществено мнение, обществено положение. След изборите ще има широка коалиция. Много широка коалиция ще има. Няма да падне от стачки само правителството. Там между тях ще си имат някакви конфликти, които ще съборят правителството. Очаквам смяната на още един министър през март месец. Министърът на здравеопазването го предсказах в началото на тази година. За любовта през 2018 г младите хора ще се събудят един ден и ще си познаят половинките.
За да се случи това обаче трябва даспрат да комуникират само през телефоните си.
А просто да излезнат, да се срещнат, да се опознаят, защото заради компютрите много млади хора са в депресия. Живата комуникация, очи в очи е много важна за хората. За развитието на хората, а не да живеят виртуално. И това ще се случи през 2018 г, когато българите ще изоставят виртуалния свят. От февруари ще започне една любовна вълна и ще се раждат много българчета. Затова призовавам младите хора да излязат на улиците, годината е такава, че ако мине твоят човек ще го познаеш дето се вика.
12.12.2012 г изпаднахме в тази агония от която сега излизаме. Тези 5 години, тези въздушни спирали, Космоса, Вселената са велико нещо.
Тези спирали, когато ти не си на точното място, в точното време, не се получава. Злобата ще спре 2018. Който иска ще я спре, аз например съм я спряла.
Видеото с Гюкчен може да видите на този линк, в края на предаването Часът на Милен Цветков
https://play.nova.bg/programi/chasut-na-milen-tsvetkov

Подобни новини

Оставете коментар