ТОМ и ДЖЕРИ не каза нищо за ОБЕЗВЕРЕНИТЕ, БОЛНИТЕ, САМОТНИТЕ и милионите БЕДНИ БЪЛГАРИ в новогодишното си приветствие ПАЗИМ ГРАНИЦИТЕ на ЕВРОПА. Това е посланието за теб от БАЙ ХУ и Да се ОБЕДИНИМ… В ПРИРОДАТА могат да се обединят само БОГАТ с БОГАТ, БАНДИТ с БАНДИТ, БЕДЕН с БЕДЕН, ГЛАДЕН с ГЛАДЕН…. Ето цялото му приветствие, което обаче е писано преди ….

Том и Джери не каза нищо за обезверените, болните, самотните и милионите бедни българи в новогодишното си приветствие. За корупцията, за …
Пазим границите на Европа. Това е посланието за теб от Бай Ху
Ето цялото му приветствие, което обаче е писано предитова на президента Радев иначе 100 процента щеше да има за обезверените, болните, самотните и милионите бедни българи. Зае това, че надеждите за по-добър живот не умират още през януари, както твърди Радев. Бай Ху ни будалка с обединение, но умните хора знаят, че беден и богат не могат да се обединят. Обединение в Нейно Величество Природата става само между богат с богат, мутра с мутра, бандит с бандит, беден с беден, умен с умен, глупак с глупак, ….

Ето ви новогодишното приветствие на Бай ХуЧестита Нова 2018-та година! Нека ни донесе здраве, мир и просперитет! Изпратихме една година, изпълнена със значими за страната ни събития – получихме признание от световните лидери като фактор на Балканите, отворихме нова страница в добросъседските си отношения и сътрудничество, подписахме знакови споразумения. Продължаваме да пазим успешно граници на Европа и да бъдем стабилен и предвидим партньор в ЕС. В ключов за Съюза момент за първи път България ще поеме европредседателството. Вярвам, че успешно ще работим по приоритетите, които зададохме, и по приемствеността. Нека девизът „Обединението прави силата“ ни води не само в председателството, но и в развитието ни като народ.

А на този линк може да чуете новогодишното послание на президента Радев
https://youcomments.com/2017/12/31/%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D1%83%D0%BC%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%B7/

Подобни новини

Оставете коментар