ЩУРЦИТЕ и СИГНАЛ трупат пари от КОМУНИЗМА с концерти 27 г след убийството му ИЗМИСЛЕТЕ някоя нова ДЕМОКРАТИЧНА ПЕСЕН бе КОМУНИСТИ МРЪСНИ НАЛИ сте КАПИТАЛИСТИ, продайте се, но не можете, защото ако не беше комунизма… Днес върви МАЙМУНО МРЪСНА и все още СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ви парчета

Щурците и Сигнал трупат пари от комунизма с концерти 27 г след убийството му. Измислете някоя нова демократична песен бе комунисти мръсни. Нали сте капиталисти, продайте се, но не можете, защото ако не беше комунизманямаше да ви има на музикалната карта. Социализмът ви създаде, и той ще ви погребе. Днес върви чалгата Маймуно мръсна и все още социалистическите ви парчета на които скачат млади хора, които са родени след 1990 г. Гъза трябва да целувате на комунизма всеки божи ден като се събудите рано сутрин, защото ще ви храни до гроб. Тръгнахте да се правите на демократи капиталисти и докъде я докарахте. Сините комунисти ви платиха един два пъти и ви пратиха в коша за боклук. И изведнъжизтрезняхте комунисти мръсни. Осъзнахте, че капитализмът не е вашата хранителна среда. Че комунизмът ви е създал и той ще ви погребе. Това важи и за много българи без значение какви са били по време на комунизма. Той ги създаде и той ще ги погребе. Нищо, че като Щурците и Сигнал се правят на важни. Като Кичка, Кучка и други такива. Единствено се запази Лилито. Не е природно интелигентна, но има много силно чувство за самосъхранение.
Хитовете им са вечни, но са родени от социализма, защото за да има творчество трябва муза. Комунизмът За и Против беше тази муза. Умря социализмът, умря музата, умряха и те. И музата роди Маймуно мръсна.

Подобни новини

Оставете коментар