ЗАГОВОР срещу ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ БТВ и Нова не пуснаха НОВОГОДИШНОТО му ОБРЪЩЕНИЕ, а националната БНТ не пусна ХИМНА ВСИЧКИ са срещу него, защото засега не могат да му сложат МУТРЕНСКИТЕ ЮЗДИ на БАНДИТА

Заговор срещу президента Радев. БТВ и Нова не пуснаха новогодишното му обръщение, а националната БНТ не пусна химна. Всички са срещу него, защото засега не могат да му сложат мутренските юзди на Бандита. Така както ги надянаха наДалаверий, Дебелака и пудела на Деница.

Потребители на Фейсбук сигнализираха, че БТВ и Нова не пуснаха новогодишното обръщение на президента Румен Радев, а националната не пуснала химна.
В България отдавна знаем, чии интереси обслужват тези медии, но все пак, трябва ли да игнорират Новогодишната реч на Президента, затова, защото ще получат и през 2018 година пари от Бойко Борисов и кабинета му, да отразяват и рекламират Европредседателството на България или и двете така наречени “Национални” медии се уплашиха, че в речта не президента нямаше нищо свързано с ЕС и НАТО и затова не излъчиха речта му, пишат българите във Фейсбук.
България не е странна страна, това е страната на жалките телевизионни журналисти, които зарадиедните пари от реклами и майките си ще продадат. И още по – лошото е, че все още много хора им вярват на тези медии и приемат за чиста монета всичко онова, което им се обяснява от телевизионният екран, за да се крепи всеки ден корумпираната власт на политиците в България, възмущават се българите във Фейсбук.

Подобни новини

Оставете коментар