КАПИТАЛИЗМЪТ е ВСЕЯДЕН, вече и в БЪЛГАРИЯ. От МАСОВИ УБИЙСТВА, през ГЛЕДАНЕ на КЛИТОР, през искане на ЕВТАНАЗИЯ от пенсионерка за всички ПЕНСИОНЕРИ, през отделяне на СЕВЕРОЗАПАДА към РУМЪНИЯ, до … И всичко това в един ден, утре КАПИТАЛИЗМЪТ ви готви…

Капитализмът е всеяден, вече и в България. От масови убийства, през гледане на клитор, през искане на евтаназия от пенсионерка за всички пенсионери, през отделяне на Северозапада към Румъния, домасови протести за една планина.
И всичко това в един ден, утре капитализмът ви готви нови изненади, които само Господ знае какви са.
Но да анализираме днешните. Масово убийство. Било първото в България. Помните ли преди 4-5 години един беше отвлякъл автобус по линията София – Варна, с неистинско оръжие, а целта му беше да му обърнат внимание, на някакъв проблем. Тогава медиите 3 дни го раздуваха. Не помните. А вероятно се сещате за оня Стефан, който влезе в банка в Сливен и взе заложници. Пак 3 дни медийна олелия, а Бандита министър председател направи реклама на едно радио, което го обслужва и сега като каза, че похитителят слуша какво става навън само по това радио. Не помните такива подробности. Тогава ви казах, че тези случаи ще ви се сторят детска играчка. И ето ви масово убийство, трети пол, и така нататък.
Стигнахме до гледането на клитор. Това есъвсем сериозна реклама разпространена из София. Има телефон, ако искате да знаете какво е бъдещето ви, звънете.
Следва искането на пенсионерка в ефира на телевизия Евроком за евтаназия на всички пенсионери, които всеки ден чакат смъртта, гладни и болни. Поиска да бъде пуснато лекарство, което да убие безболезнено първо нея, а после и всички като нея, с нейния живот геноцид.
Ами референдумът, за който събира подписи мъж от врачанско – за отделяне на областите Враца, Монтана и Видин към Румъния. Там нямало корупция и в заведенията се пушело.
Протестите за Пирин планина днес бяха в 10 града. Утре пак, в други ден пак, и така докато Бандита оттегли решението си за втори лифт. Ще ви кажа какво ще се случи – не втори, трети, четвърти пети, … лифт ще има, защотопарите никой не може да ги спре. За тях няма прегради, огради, протести. Идват, купуват всичко, печелят, печелят, и когато вече няма файда търсят нови територии.
Да живее капитализмът и вие да сте щастливи в него, но помнете щастието в капитализма е най-несигурното нещо в живота без значение кой си, къде си и колко си богат.

Подобни новини

Оставете коментар