НОВА телевизия намери НОВАТА АНИ ЦОЛОВА, започва от … По … и по-послушна е от паднала в ДУПКА Ани … ВЯРА АНКОВА пък стана ШЕФ на новините на …

Нова телевизия намери новата Ани Цолова. По … и по-послушна е от падналата в дупка Цолова. Става дума заАделина Радева от БНТ. Подробностите

Сутрешният блок на Нова телевизия ще има нова водеща. Мястото на излязлата в „творчески отпуск“ Анна Цолова, ще заеме
едно от най-разпознаваемите лица на БНТ – Аделина Радева. Радева води публицистичното предаване „Още от деня“ в обществената телевизия, както и новините. Последната й изява в БНТ ще е в събота, когато ще води централните новини.
Поредният тв „трансфер“ все още не е потвърден официално от двете медии. От Нова телевизия твърдят неофициално, че документите на Радева ще бъдат подписани в понеделник, когато ще бъде официално обявено присъединяването й към екипа на телевизията. Появата й в „Здравей, България“, обаче се очаква да станепо-късно, тъй като телевизията обмисля промени в сутрешния си блок, който от лятото насам е с един водещ – Виктор Николаев.
Засега телевизията не дава информация какво се случва с новия лайфстайл проект на Анна Цолова, който бе посочен като мотив за свалянето й от екран преди старта на есенния телевизионен сезон. Засега Цолова е в творчески отпуск. Това бе втората промяна в Нова тв само за месец. Точно преди Цолова от телевизията бе освободена и шефката на новините и актуалните предавания Дарина Сарелска.
Отсъствието на Цолова пък стана задочен повод депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров да подаде оставка, тъй като си позволи в ефир да предупреди Виктор Николаев за въпросите, които задава и да му напомни, че, „столчето“ на екранната му партньорка е празно.
Междувременно бившата шефка на БНТ Вяра Анкова пое новините наНова телевизия, след като приключи вторият й мандат в обществената телевизия. В екипа си тя взе и Данаил Чипев, който оглавяваше дирекция „Информация“ в БНТ по нейно време.

Подобни новини

Оставете коментар