ЖЕЛЯЗНАТА ЦЪРКВА е ЖЕЛЯЗНА ТИКВА.. ЕРДОГАН като СУЛТАН превзе БЪЛГАРИЯ с реставрация на НАША ТЕРИТОРИЯ на хиляди ДЖАМИИ, ХАНОВЕ, БАНИ, МОСТОВЕ… Така го каза в официалното си изявление…Плюс ГОЛЯМА ДЖАМИЯ в София… КАК сте РОБИ?

Желязната църква е желязна тиква. Ердоган като Султан превзе България с реставрация на наша територия на десетки джамии, ханове, бани и мостове. Така го каза Султана в официалното си изявление пред всички медии. В църквата на пъпа на Истанбул Турция вложи 16 млн. турски лири (приблизително 3,5 млн. евро). Желязната църква обаче си остава в Истанбул и срещу тези пари Турция ще получиреставрацията на хиляди джамии, бани и мостове. Така го каза Султана в официалното изявление пред всички телевизии. Не каза официално само за искането на Турция в София да се построи голяма джамия реципрочна на желязната църква. Парите ще са турски. Идеята е от няколко години, но моментът е сега. С един изстрел, 2 заека в торбата на Ердоган – печелене на електорат за изборите догодина и възстановяване на 80 турски имота на територията на България плюс построяването на тази голяма джамия в София. Как сте роби? Според собственикът на сайта Родопи, ако такава джамия започне да се строи в София правителството ще падне.
Всичко останало е ПР за Бандита. А през това време на територията на България се продават десетки училища. 260 000 по-малко са учениците. Селски училища се продават на цена, която може да си позволи всеки средно статистически българин, от14 000 до 320 000 лева. Тоест и ти може да си купиш училище. Въпросът е какво ще правиш сградата. Виж, ако училището бъде купено от Турция е ясно, че ще построи джамия.

Подобни новини

Оставете коментар