АМЕРИКАНЦИТЕ съвсем с УМА СОШЛИ: ПУТИН ни атакува с климатично оръжие, прати ни УБИЙСТВЕН ЦИКЛОН и СНЕЖНИ БУРИ, които …..и ни превърнаха в ЛЕДЕНИ ПАРЧЕТА! Това е РУСКА НАМЕСА на територията на САЩ!!!! ВИДЕО

Американците съвсем с ума сошли:
Путин ни атакува с климатично оръжие, прати ни убийствен циклон и снежни бури, които ни затрупаха и превърнаха в ледени парчета…..! Това е руска намеса на територията на САЩ!!!!
Подробностите„Взривният циклон е руски агент. Това е руска авторитарна намеса в демократичния климат“, иронизират руснаците американците в Мрежата.
Интересно видео се появи в Интернет. То показва замръзнали автомобили по улиците в американския щат Масачузетс. В коментарите под видеото се пояснява, че заради „взривния циклон“ – изключително мощна буря – който предизвика рязко застудяване в САЩ, улиците са били първо наводнени, а след това замръзнали, хващайки в капан паркираните пред домовете автомобили. Досега клипът е гледан над 237 000 пъти.
Потребителите бурно реагират на краткото видео. Много от тях коментират, че настъпва нова ледена епоха. Други, обаче, обявиха „взривния циклон“ за климатично оръжие на руския президент Владимир Путин, пише Русвесна.
„Той (Путин, бел. ред.) разрушава американската икономика и инфраструктура“, убеден е топребител до ник Cattefaie Blæc.
„Взривният циклон е руски агент. Това е руска авторитарна намеса в демократичния климат“, иронизира руснакът Сергей Корсак.
Коментаторите отбелязват, че нейбичайните студове в САЩнапомнят за сибирските студове, а някои направо го сравняват с апокалипсис. Други пък отбелязват, че в Русия такива студове са нормални.
„Това е нещо като във филма „Денят след утре“, отбелязва Rojs Rozentāls.
„Красив апокалипсис за Америка“, пише Tessa Fieryphoenix.
Т.нар. взривен циклон се развихри над САЩ от 4 януари. Невиждан студ и ураганни ветрове връхлетяха Съединените щати. Синоптиците нарекоха явлението циклон-бомба. Вятърът достига повече от 110 километра в час и остави поне 65 хиляди домакинства без ток. Летищата JFK и Ла Гуардиа в Ню Йорк бяха затворени заради лошото време, а в щата Ню Йорк е обявено бедствено положение. Училищата не работят, а хората се запасиха със стоки от първа необходимост.
За първи път от почти 30 години във Флорида заваля сняг. В почти всички щати по Източното крайбрежие има издадено предупреждение за опасно време. Причината за безпрецедентно лошото време ециклон, наречен от синоптиците „бомбогенеза“ – район с бързо спадащо ниско атмосферно налягане.
Превод и редакция: Епицентър.БГ

Подобни новини

Оставете коментар