Ето ТОВА ви ЧАКА мили мои ДЕБИЛНИ РОБИ!!! БНТ във ВИДЕО: Еврокомисарят ГЮНТЕР ЙОТИНГЕР: СЪКРАЩАВАМЕ всички ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ, включително кохезионната, а държавите-членки на ЕС ще внасят по-ВИСОКИ ВНОСКИ, защото… Въвеждаме ДАНЪК ПЛАСТМАСА за да стимулираме …

Ето това ви чака мили мои дебилни роби. БНТ във видео пусна еврокомисаря Гюнтер Йотингер:Всички европейските програми, включително кохезионната, трябва да бъдат съкратени, а държавите-членки на ЕС ще трябва да внасят по-високи вноски в европейския бюджет. Това каза днес комисарят по въпросите на бюджета и човешките ресурси Гюнтер Йотингер. След Брекзит в европейския бюджет се отваря дупка, която трябва да бъде компенсирана.
Йотингер съобщи още, че Европейската комисия обмисля въвеждането на данък пластмаса, който да послужи като стимул за намаляването на използването на пластмаса в Европа и отделянето на пластмасови отпадъци. Комисарят по бюджета съобщи още, в следващата многогодишна финансова рамка не се предвижда отделен бюджет за еврозоната. Въпросът за бюджета ще бъде от най-важните теми на българското председателство.
Гюнтер Йотингер, еврокомисар по въпросите на бюджета и човешките ресурси: „Искаме да приканим държавите членки заедно с нас и с Европейския парламент през 2018 година да проведат сериознидискусии за бюджета. Ще се опитаме да приключим преди европейските избори през 2019 година или поне да свършим повечето работа. Така за първи път ще имаме по-отрано многогодишна финансова рамка и новият парламент и комисия няма да се налага да започват работа с промени. Защото финансите и бюджетът не са всичко, но без тях всичко останало е нищо“.
Видео
http://news.bnt.bg/bg/a/evrokomisaryat-gyunter-yotinger-predlaga-diskusii-za-byudzheta-na-es

Подобни новини

Оставете коментар