От днес следващите 6 месеца ЕВРОПА ще разбере, че БАЙ ХУ е ГОЛЯМ БАНДИТ… И затова причината няма да е КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ БСП, а реалният ЖИВОТ в България! ДЕЙСТВИЯТА ще са на бандити СМАЧКАНИ от по-големия бандит!

От днес следващите 6 месеца Европа ще разбере, че Бай Ху е голям бандит. И затова причината няма да е Капиталистическата партия БСП, а реалният живот в България! Действията ще са на бандити смачкани от по-големия бандит в годините назад! Медиите от цяла Европа постоянно 6 месеца ще са тук. Европредседателството е изключителна възможност за тези хора даударят този, който ги е стъпкал през държавната власт, с държавни пари и държавната машина. Такъв е природният закон – На всяко действие има противодействие. Дори и Господ не може да спре този природен закон. Справка – убитият бизнесмен без висше образование отгледан и обгрижван от властта Петър Христов. Изводът от това убийство е, че между тези които са в затвора и тези, които са ги вкарали в затвора разлика няма.
Преди минути в парламента беше гласувано искането на Капиталистическата партия премиерът на държавата да бъде изслушан от трибуната за всичко това, което се случва в държавата последните дни. Със 100 гласа Противгробарите отхвърлиха това искане на капиталистите. С гласуване в парламента обаче гробарите не могат да спрат всекидневните протести. Само днес има 10 ли, 11 ли никой вече не им знае бройката. Един от тях ще бъде пред Народния театър, където довечера тържествено ще бъде отрито българското европредседателство. За всички протести много добре го каза Лиляната Свинетка днес в ефира на БТВ – Протестите, колкото и да са те, за каквото и да са е все едно да се оплачеш на арменския поп. Това е истината за България – арменския поп. Истината излиза само когато гръмнат някой от слугите на властта и тя започва да трепери, но не за Народа, а за себе си.

Подобни новини

Оставете коментар