ТЕАТЪР в ТЕАТЪРА ТУСК: Отечество любезно, как хубаво си ти! КОМЕНТАР: Отечеството ни не е любезно към нас, МУТРЕНСКО е! И сега ВНИМАНИЕ, строго ПАЗЕНАТА ТАЙНА за датата, финансовият министър ГОРАНОВ пред РОЙТЕРС: До месец май ВЛИЗАМЕ в чакалнята на ЕВРОТО, тоест един ден като се СЪБУДИТЕ може да се окажете с много ПО-МАЛКО ПАРИ в ДЖОБА защото…

Театър в театъра!
Туск: Отечество любезно, как хубаво си ти! Коментар: Отечеството ни не е любезно към нас, мутренско е! И сега внимание, строго пазената тайна за датата, финансовият министър Горанов пред Ройтерс:
До месец май влизаме в чакалнята на еврото, тоест един ден като се събудите левътможе да не е лев, а евро, и вие ще се окажете с много по-малко левове в джоба. Защото според законите на ЕС левът трябва да престои 2 години в чакалнята и да не мърда 2 години от курса на еврото 15 процента нагоре, надолу. Проблемът обаче е, че от 20 години левът е във валутен борд. Според законите на ЕС обаче тези 2 години в чакалнята са не при валутен борд, както е в България, а при свободен пазар. Днес съотношението евро – лев не е реално, а изкуствено закован. България е прецедент в историята на ЕС със своя валутен борд. Тоест, един ден като се събудителевът вече няма да е закован към еврото. Затова пазят тази страшна тайна, но Горанов се изпусна, явно защото няма опит пред европейски медии. Свикнал е да говори само пред слугински.

Подобни новини

Оставете коментар