КУКУТО, но PR на ГОЛЕМИТЕ ПАРИ – ЮНКЕР на пресконференция пред цяла ЕВРОПА: КОРУПЦИЯ в България НЯМА Значи 83 процента от българите са ЛУДИ Преди това подаде на СЛУГАТА си за България проект на ХЪБ Балкан ПОЧИНА простреляният ДАНЪЧЕН ШЕФ

Кукуто, но PR на големите пари – Юнкер на пресконференция пред цяла Европа:Корупция в България няма. Отговорът беше на въпрос дали влизането ни в еврозоната и въвеждането на еврото е обвързано с огромната корупция в България. А кукуто обяви, че в България корупция няма. Пука му на дядката, че в България за 2017 г са извършени 1 милион и 600 000 сделки през корупция. Тази информация беше обявена от трибуната на парламента днес, 2 часа по-рано с допълнението, че в тези 1,6 млн корупционни сделки са участвали 22 процента от българите. Днес почина данъчният шеф от НАП, който беше прострелян преди седмица.
Юнкер обаче не е тук за да се развълнува от реалността. Много важно, че 83 процента от българите са категорични, че корупцията е навсякъде, от най-ниско, до върха, сочи национално изследване. Значи 83 процента от българите са луди.
Юнкер е тук за да сипродължи далаверите. Подаде на слугата си за България проект на хъб Балкан, а той слугата му блатодари, като припомни на всички европейски журналисти, че е бил лоялен към ЕС като е изпълнил заповед и за тази лоялност сега ни дават хъб. Друг е въпросът кой ще доставя газ до хъба, след като има Турски поток.

Снимка БТА

Подобни новини

Оставете коментар