ЕС е ЩЕДРА МАЙКА за БОГАТИТЕ и ЗЛА МАЩЕХА за БЕДНИТЕ, тоест както във всяка ИМПЕРИЯ бедните ще стават все по-бедни и НАКРАЯ …. С тези 100 млн евро за този можеха да се спасят от ФАЛИТ 100 БОЛНИЦИ и ….

ЕС е щедра майка за богатите и зла мащеха за бедните, тоест както във всяка империя богатите стават все по-богати, а бедните ще стават все по-бедни и накраяимперията сама се самоунищожава, отвътре. Дали ще е революция, дали ще е преврат, срутва се и започва изграждането на нова империя.
Дойдоха чиновниците императори и дадоха на този милионер на снимката 100 млн евро, 200 милиона лева. Инвестицията за построяване на предприятие за лекарства, тоест наркотици щяла да отвори 200 работни места. Ако империята беше дала тези 200 милиона лева на 100 болници пред фалит щеше да спаси 2000 работни места. Но политиката на империята е парите, които дава да правят още пари и да оплитат в схемите си милионери на които са ги дали, а не да спасяват животи на някакви пенсионери по българските села и малки градове, които и без друго след някоя друга година ще умрат. Дали ще живеят 3-5-7 години повече или ще умрат още тази година за империята не е от значение. Даже е по-добре да ги няма, че пенсии се плащат, а няма кой да ги изработи.
Проектът с Домуса е най-големият до момента проект в България, гарантиран от Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ), който е централен стълб на плана „Юнкер“. По проекта ще се изградят две нови съоръжения в Пещера и Разград. В Пещера ще се произвеждат хранителни добавки, а в нов завод в Разград –ваксини за животни.

Подобни новини

Оставете коментар