БЕЗУМНО МНОГО кандидати за трона на ПУТИН, сред тях собственик на СТРИЙПТИЙЗ БАР, МАСОНски водач и БОРЕЦ за възстановяване на СССР!!!! ПУТИН: САЩ стоят зад ….

Безумно много кандидати за трона на Путин, сред тях собственик на стрийптийз бар, масонски водач и борец за възстановяване на СССР. ПодробноститеДва месеца остават до президентските избори в Русия на 18 март. Кандидатите са рекорден брой. 67 души подадоха документи за регистрация в Централната избирателна комисия. Сред тях впечатление правят собственик на стрийптийз бар и масонски водач. Малцина обаче успяват да минат през бюрократичното сито и да отговарят на необходими условия. Запознайте се с Тристан Присягин, борец за възстановяването на Съветския съюз. Той не е измислен герой, а един от 46-те самостоятелно издигнали се кандидати за президент на Русия. Присягин, както и десетки други претенденти не бяха регистрирани, защото не отговарят на необходимите по закон условия.
Това обаче не променя факта, че за първи път от 96 -а година насам, до поста в Кремъл искат да стигнат толкова много кандидати. Два пъти повече в сравнение с 2000 година, когато Владимир Путин се кандидатира за първи път и почти 5 пъти повече в сравнение с предишните президентски избори.
Ксения Собчак, кандидат за президент на Русия: „Аз не се боря за второ място, а се боря за сменяемост на властта. Моят главен конкурент е Путин и системата на власт, която не позволява честни избори“.
Дъщеря на учителя на Путин в политиката – покойния Анатолий Собчак – Ксения, също може да бъде вписана в графата екзотични кандидати – шоу звезда със скромен опит в политиката. Особеност на тези избори е и кандидатурата на Комунистическата партия – за първи пътвместо от лидера Генадий Зюганов, „червените“ ще бъдат представени от ръководителя на софхоза „Ленин“ – Павел Грудинин. Но и неговите шансове за Кремъл изглеждат минимални. Наред с тези и на други по-сериозни кандидати като либерала Григорий Явлински и Борис Титов от Партията на ръста.
От изборите, впрочем, ще отсъства опозиционният лидер Алексей Навални – любимец на младежите и най-явен публичен критик на Путин. ЦИК отказа да го регистрира заради оспорвана съдебна присъда. Затова Навални призовава за бойкот на изборите.
Окончателната регистрация в изборите ще приключи в края на месеца, но и сега заявилите се рекорден брой кандидати може да се обясни с опит да се имитира активност в политическия живот, а изборът на Владимир Путин за четвърти мандат да изглежда безалтернативен, въпреки иначе неоспорваната му популярност. Самият Путин вече е в предизборна кампания – откри свой предизборен щаб в старинна сграда край Червения площад, готви се за обиколка из страната и обвини Съединените щати, че се месят в Русия чрез Навални.
Владимир Путин, президент на Русия:„Това лице не е единственото, на което не му е разрешено да се кандидатира в изборите. Но по някаква причина Съединените щати не говорят за други. Това определено свидетелства, че имат предпочитания“.
Въпреки сигурната победа, предизвикателство пред Путин е очакваната по-ниска избирателна активност и умората от политиката. Руснаците може да не виждат алтернатива на Путин, но мнозина са отегчени от 18-годишното му управление. Социалните мрежи изобилстват от шеги, които го иронизират като стожер на всичко в Русия, а други го сравняват с Брежнев, който управлява до старини.

Подобни новини

Оставете коментар