След като ЛЪЖИТЕ му минаха и в парламента на ЕВРОПА смятайте какви ЕВРО КРАТУНИ ни управляват… Даже в един момент МУТРЕНСКИ започна да ХОКА тези, които казаха ИСТИНАТА за България – …… И накрая ШАШНА целия СВЯТ: До 2-3 години ще унищожим КОРУПЦИЯТА… ЖИВИ да сме да го ВИДИМ

След като лъжите му минаха и в парламента на Европа смятайте какви Евро кратуни ни управляват. Даже в един момент мутренски започна да хока тези, които казаха истината за България – Корупция, Диктатура, Корупция, Диктатура тип БКП ипак Корупция, каквато никога е нямало в цялата история на България.

Евродепутатите така и не разбраха коя Европейска книга е чел Борисов, нито защо за три мандата като премиер и вече 9 години не е успял да се справи с проблема Корупция. Отговорът е много елементарен – Във всеки бандит е затънал в корупция до ушите.
Но той продължи разпалено от трибуната на европейския парламент:
„А мен като полицай ме избраха за кмет на София от това, което съм правил в тази сфера. И аз ви гарантирам, че така както сме се заели сега, до 2-3 години ние ще се справим с корупцията. И ще се справим добре. И с новото законодателство, и с волята, и с вашата помощ и усилия.
Страшен демагог. Няма такъв като него в целия свят.
Поредното доказателство„Специално искам да отговоря на „зелените“, защото аз самият съм зелен човек. Спирал съм инфраструктурни проекти с години, за да може да се излюпят новите щъркелчета. Заради едно щъркелово гнездо. Карал съм министрите да пренасят лично блатни кокичета, за да не остане нито един стрък смачкан. Смачкан от валяк. Всичките ни европейски инфраструктурни проекти са с тунели за мечки, за вълци, за костенурки. Трасета сме променяли“, разпали се Бойко Борисов. И се зарече за Банско и Пирин: „Мога да ви подпиша и да ви гарантирам тук, че става въпрос само за втори лифт… Така че имате моята гаранция, че освен втори лифт една керемида повече няма да се сложи там.“

Подобни новини

Оставете коментар