Изнесоха НОВ КАНАЛ КОРУПЦИЯ, снощи в Часът на Милен, но ПРОКУРАТУРАТА го покрила…. ВИДЕО Евала на БТВ, извадиха най-важното от дебата за КОРУПЦИЯТА: ДАЛАВЕРИЙ: НИНОВА е АНИТА МЕЙЗЪР …. КОРНЕЛИЯ: Обидата от ГЛУПАВ ЧОВЕК е … КОРУПЦИЯТА в България НЯМА, защото….

Корупция в България няма, няма и да има, защото няма прокуратура. Ти си го избра работи с пълна сила. Поредният нов канал корупция извади снощи Таско Ерменков в Часът на Милен Цветков:Спират на митница автомобил шофиран от служител на външно министерство, той вади дипломатически паспорт с изтекъл срок. Намират в колата му 24 кг злато, ваксини и контрабандни стоки за 500 000 лв. Звънят на прокурора и той казва пуснете го и образуват досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Справка показва, че този човек с инициали Х.И. е минавал границата всяка седмица. Представете си колко контрабандна стока е изнесъл, за колко милиона. Това е един от много канали, но извършителят е неизвестен, коментира Таско Арменков. Видео
https://play.nova.bg/programi/chasut-na-milen-tsvetkov/911970
Евала на БТВ, извадиха най-важното от дебата за Корупцията вчера:
Далаверий: Нинова е Анита Мейзър, а не Тереза Мей.
Капиталистката Корнелия:Обидата от глупав човек е комплимент. Не трябва да се обиждаш, когато говори умен човек.
Коментар за дебата Корупция:
Бандита се изгаври с Народните избраници, иначе не е бандит. Какъв бандит си, ако не се гаври, с всеки по-малък бандит от него. Изводът е, че корупция в България няма, защото няма прокуратура, а няма прокуратура, защото той сам си я избра.

Подобни новини

Оставете коментар